Ga naar hoofdinhoud

Phaer distributeur van e2V in Benelux

Phaer wordt de exclusieve vertegenwoordiger van e2V-lijnscancamera’s in de Benelux, dat zijn de twee partijen onlangs overeen gekomen. Phaer was al het aanspreekpunt voor e2V in België en Luxemburg, maar nu wordt ook Nederland aan dit rijtje toegevoegd.

“Voor de distributie van hoogwaardige producten heb je partners met kennis van zaken nodig”, vindt Laurence Cieslak, Sales Account Manager bij e2v. “Voor de distributie van de nieuwe ELiixa+ camera’s en andere e2V-producten hebben we zo’n partner gevonden in Phaer. Ze hebben kennis van zowel de technologie als van de applicaties en staan daarom dicht bij de OEM. Na vier jaar positieve ervaringen met Phaer in België en Luxemburg zijn we overeengekomen dat zij ook de distributie in Nederland voor hun rekening gaan nemen.”

Voorsprong
Koenraad Van de Veere, directeur van Phaer, is blij met de regio-uitbreiding voor e2V-producten. “Nederlanders staan bekend als goede, extraverte ondernemers die zich internationaal willen onderscheiden met vernieuwing en toegevoegde waarde die nu én morgen telt. Het inzetten van visiontechniek met een voorsprong is daarbij een onmisbaar ingrediënt.

We zijn dan ook kind aan huis bij innovatieve bedrijven als Canon, ASML en Assembléon. Hen gaat het zelden om de grote gevestigde merken, maar juist om technologisch leiderschap door prestatie. Door nu ook e2V-producten in Nederland aan te kunnen bieden, kunnen we ze nog beter van dienst zijn door hun maximaal technologische voorsprong te geven.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven