Ga naar hoofdinhoud

Peter Bongaerts nieuwe directeur FME Beleid

Peter Bongaerts (40) is vandaag begonnen als directeur Beleid bij de Vereniging FME-CWM. Bongaerts komt van VNO-NCW en MKB-Nederland, waar hij sinds 2009 manager team Internationaal Economisch en Sociaal Beleid was. Vanuit VNO had Bongaerts veelvuldig contact met FME en met bedrijven in de sector.

FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink: “Ik ben verheugd dat Peter Bongaerts in deze lastige economische periode het team bij FME komt aanvullen om de concurrentiepositie van de technologische industrie te versterken.” Bongaerts zelf zegt het positioneren van de technologische industrie in een sterk veranderende omgeving een interessante uitdaging te vinden.

Bongaerts is de opvolger van Guido Biessen, die bij het ministerie van EL&I aan de slag is gegaan als loco secretaris-generaal / directeur Algemene Economische Politiek.

Peter Bongaerts studeerde economie aan de Universiteit Maastricht. Van 1998 tot 2003 werkte hij als beleidsmedewerker Economische Zaken bij de Tweede Kamerfractie van de VVD. In 2003 stapte hij over naar VNO-NCW, waar hij diverse functies bekleedde.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven