Ga naar hoofdinhoud

ParkerStore voor Geeve Hydraulics

De grootste distributeur voor hydraulische slangen, koppelingen en pijpverbindingen van Parker Hannifin in Nederland, Geeve Hydraulics, opent in maart een ParkerStore in Rotterdam. Deze onderneming betrekt binnenkort een nieuw pand aan de Stolwijkstraat 91 in Rotterdam met daarin een ParkerStore met een oppervlakte van ruim 200 m2.

Geeve Hydraulics is opgericht in 1996 en is een voorraadhoudende technische groothandel in hydraulische slangen en componenten, met ruim 20.000 artikelen op voorraad. Met de opening van de ParkerStore zal het bedrijf zich behalve op slangen en koppelingen meer gaan toeleggen op productgroepen als filtratie, hydrauliek, pneumatiek en afdichtingen.

Parker Hannifin doet al sinds de oprichting van Geeve Hydraulics zaken met het bedrijf. Het is inmiddels zelfs één van de grootste distributeurs voor slangen, koppelingen en pijpverbindingen in Europa. De verhuizing naar een nieuw gebouw was voor beide partijen de uitgelezen mogelijkheid om een langgekoesterde wens te vervullen: een ParkerStore in Rotterdam.
Geeve kan met de nieuwe ParkerStore zijn klanten meer bieden dan het al dedd. Het aantal producten wordt verder uitgebreid en ook het voorraadniveau gaat hiermee omhoog. “De enige goede raad in onze branche is voorraad”, en die staat bij Geeve Hydraulics hoog in het vaandel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven