Ga naar hoofdinhoud

Parker toert door Nederland

Vanaf vandaag toert de Parker Instrumentatie Demo Truck vier weken door Nederland. In die periode worden een kleine twintig klanten bezocht en zal de truck voor iedereen toegankelijk zijn op de Parker vestigingen in Oldenzaal en Dordrecht.

Parker Instrumentatie heeft een uitgebreid productprogramma voor verschillende markten. De instrumentatieproducten zijn erop gericht om klanten te helpen bij het creëren van een sneller, schoner, slimmer en veiliger productieproces. Parker richt zich op veiligere producten, maar zeker ook op het reduceren van installatietijd en kosten.

Het productprogramma bestaat uit onder andere manifolds, ventielen, double block and bleed ventielen en fittingen. De demo truck biedt een totaaloverzicht van het complete Parker instrumentatie programma. In de truck zijn specialisten aanwezig om alle informatie over Parker Instrumentatie en de andere productgroepen van Parker te kunnen geven.

Bij klanten is de truck, vaak om veiligheidsredenen, niet door anderen te bezoeken. Om die reden zal de demo truck voor iedereen toegankelijk zijn bij de eigen vestigingen op de volgende data

  • vrijdag 1 april bij Parker Oldenzaal, van 09.00 uur tot 16.00 uur aan de Edisonstraat 1, 7575 AT Oldenzaal
  • vrijdag 15 april bij Parker Dordrecht, van 09.00 uur tot 16.00uur aan de Robijn 600, 3361 KE Dordrecht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven