Ga naar hoofdinhoud

Overeenkomst RS met FCI Electronics

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), ’s werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een mondiale distributieovereenkomst getekend met FCI Electronics Division. FCI is een toonaangevende leverancier van connectoren en interconnectiesystemen. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal RS FCI vertegenwoordigen als geautoriseerde channel partner, die klanten wereldwijd toegang biedt tot het meest uitgebreide assortiment aan componenten uit de productlijn van FCI Electronics Division.

De formele benoeming van RS als wereldwijde, door FCI Electronics goedgekeurde distributiepartner volgt op een periode van strategische samenwerking tussen de twee bedrijven, waarin RS aanzienlijk heeft bijgedragen aan de verkoopgroei van het connectorassortiment van FCI. Als erkenning van haar succes ontving RS de prijs van FCI Electronics voor ‘Outstanding Performance in High Service Level Distribution in Europe’ in de opeenvolgende jaren 2010 en 2011.

Voorraad verdrievoudigd
Sinds het begin van hun samenwerking heeft RS haar FCI-voorraad ruim verdrievoudigd en RS heeft nu meer dan 1.600 componenten op voorraad, waaronder de gevestigde kernseries, zoals de Basics+ standaardconnectoren voor board-to-board en wire/cable-to-board toepassingen.

De voorraad van RS bevat ook nieuwe introducties van FCI, zoals high-density D-sub connectoren en de Minitek horizontale headers voor oppervlaktemontage in de 2,00 mm pitch board-to-board en wire-to-board productportfolio.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven