Ga naar hoofdinhoud

Ortlieb en Narr gaan samen

De zusterondernemingen Ortlieb Präzisions-Spannzeuge en Wilhelm Narr Apparatebau, beide gevestigd in Kirchheim unter Teck, gaan samen. Per 1 januari 2011 gaan beide bedrijven op in het nieuwe Ortlieb Präzisionssysteme GmbH & Co. KG met zetel in Kirchheim unter Teck, zuidoostelijk van Stuttgart.

Ortlieb is een vooraanstaande aanbieder met een rijke traditie in werkstuk- en gereedschapspansystemen voor gereedschapsmachines. De producten worden in Nederland op de markt gebracht door Tooling Centrum Benelux. Narr is vooral bekend als producent van vooral door patenten beschermde mechatronische aandrijfsystemen met een hoge vermogensdichtheid, gebaseerd op planetaire rolschroefoverbrengingen. In Nederland wordt het bedrijf vertegenwoordigd door Variodrive.

Beide ondernemingen vormen al jaren een gemeenschappelijke huis-houding met dezelfde directie, identieke administratieve structuren en een gecombineerd machinepark. Eigenaren en directie van beide ondernemingen hebben unaniem besloten de juridische scheiding te beëindigen en beide ondernemingen samen te voegen. De directie ziet in deze maatregel een belangrijke bijdrage om de potenties van beide ondernemingen synergetisch te bundelen en daarmee het concurrerend vermogen op middellange en lange termijn te versterken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven