Ga naar hoofdinhoud

‘Oplossingen’ in Hannover in aparte hal

Tijdens de Hannover Messe 2012 zal op de beurs Industrial Auto-mation een nieuwe deeltentoon-stelling worden georganiseerd. In hal 17 zullen bedrijven als Bosch Rexroth, Camozzi, Kawasaki, Stäubli, Güdel en IBG automatiseringsoplossingen voor de industrie tonen. Deze en andere bedrijven zullen zich hier aan de bezoekers kunnen presenteren als leverancier van automatisering voor de machine- en apparatenbouw.

De eerste exposanten beschouwen het nieuwe beurszwaartepunt als positief. De Hannover Messe is voor hen een grote internationale en technologisch vooraan-staande beurs, die zich richt op bezoekers die zich oriënteren op nieuwe ont-wikkelingen in de techniek. Naar verwachting zal niet alleen de industriële automatisering in brede zin centraal staan, maar zullen ook deelgebieden als de pneumatiek worden gepresenteerd. De snelle ontwikkeling van industriële technologie maakt het noodzakelijk om de markt continu te informeren over relevante ontwikkelingen.

Onderdeel van de nieuwe beurszwaartepunt is het paviljoen van de Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA). De vereniging is hier verte-genwoordigd met zijn beroepsverenigingen Aandrijftechniek en Fluidtechnologie. Fabrikanten van lineaire bewegingen, pneumatiek, elektromotoren en motor-reductoren geven belangrijke impulsen aan innovatie in de automatiserings-techniek. Dit geldt ook voor het thema ‘Greentelligence’ tijdens de Hannover Messe 2012.

‘s Werelds belangrijkste technologie evenement vindt plaats van 23 tot 27 april 2012 in Hannover. De Hannover Messe 2012 combineert acht vakbeurzen onder één dak: Industrial Automation, Energy, MobiliTec, Digital Factory, Industrial Supply, CoilTechnica, IndustrialGreenTec en Research & Technology. De centrale thema’s zijn industriële automatisering, energietechnologieën, industriële leveringen en diensten, en onderzoek en ontwikkeling. China is het partnerland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven