Ga naar hoofdinhoud

Omron en RS Components versterken samenwerking

Omron Europe (Industrial Automation Business), producent van componenten voor industriële automati-sering, en RS Components (handelsmerk van Electro-components en distributeur van elektronica- en onder-houdsproducten) hebben hun strategisch partnerschap versterkt. De nieuwe Euro-pese overeenkomst omvat alle markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en versterkt het aanbod van RS op het gebied van automatisering en besturingen.

De overeenkomst omvat alle aspecten van het partnerschap tussen Omron en RS, waaronder verkoop- en marketingondersteuning, voorraadbeheer en continue ontwikkeling van het assortiment innovatieve producten. De overeenkomst zal de samenwerking vergemakkelijken en de uitvoering van gezamenlijke activiteiten beter belichten. Ook kunnen beide ondernemingen de uitbreiding van het portfolio van goederen en diensten voor klanten in Europa proactief bevorderen.

RS zal beter kunnen voldoen aan de behoeften van zijn klanten wat betreft prijzen en een productbeschikbaarheid van Omron’s industriële automati-seringsproducten. Hiertoe behoren onder meer schakel-, veiligheids- en besturingscomponenten, programmeerbare logische besturingen, sensoren, motion controllers, aandrijvingen en HMI.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven