Ga naar hoofdinhoud

Noten Transportbanden genomineerd

Noten Transportbanden, met vestigingen in Venlo, Breda en Lochem, is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2012, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. De award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, Rabobank en Grant Thornton Accountants. De winnaars worden op 28 november 2012 bekend gemaakt.

De High Growth Awards is voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt onder andere beoordeeld op ondernemersprofiel, voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Specialist in transportbanden
Noten Transportbanden levert gespecialiseerde transportbanden voor sectoren als de voedingsindustrie, chemie, land- en tuinbouw, bouw, recycling en de grafische, keramische en staalindustrie. De onderneming verzorgt het complete onderhoud van bandtransporteurs en levert alle bijbehorende producten. Hierdoor kan het bedrijf een 24-uurs service in Oost- en Zuid-Nederland garanderen.

Noten combineert daarbij ouderwets vakmanschap met de mogelijkheden van nieuwe communicatietechnologieën. Het bedrijf gebruikt een eigen softwareprogramma waardoor het reparaties snel kan afhandelen maar ook preventief onderhoudsprogramma’s voor klanten kan ontwikkelen en uitvoeren. Daardoor kunnen als stilstandtijd en onderhoudskosten worden verlaagd en kwaliteit, efficiency en veiligheid bij klanten worden verhoogd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven