Ga naar hoofdinhoud

Nominaties ESEF en Techni-Show Awards

Tijdens de industriële vakbeurzen ESEF en Techni-Show zullen verschillende Awards worden uitgereikt. Voor de Techni-Show Innovatie Awards zijn de tien genomineerden bekend en voor de ESEF Awards zijn zes genomineerden door de vakjury geselecteerd. Alle winnaars worden op de eerste beursdag in Utrecht gekend gemaakt.

De tien genomineerden voor de Techni-Show Innovatie Awards zijn bekend. In totaal zijn 36 inzendingen door de jury beoordeeld. De jury is tevreden over het niveau van de tien inzendingen die genomineerd zijn. De genomineerden strijden voor de ‘Platina’, ‘Goud’ of ‘Zilver’ prijs. De jury van deze editie, onder voorzitterschap van Reinold Tomberg, hoofdredacteur van Metaal Magazine, beoordeelde de producten op mate van innovatie, marktwaarde, business potentieel en functionaliteit. De prijzen zijn een beloning voor innovatie en initiatief in de branche. Kijkend naar de inzendingen valt het de jury op dat er vooral veel aandacht is besteed aan innovaties op het gebied van procesbeheersing van het metaalbewerken.

ESEF Awards
De verkiezing van de ESEF Awards voor het beste design, meest innovatieve materiaal toepassing en beste supplier, zorgt iedere editie voor extra spanning bij de inzenders en deelnemers van de ESEF, de vakbeurs voor de maakindustrie. Ook dit jaar ontving de organisatie een aantal verrassende en veelbelovende inzendingen. Uit de categorieën ‘Engineering & Design’ en ‘Innovatieve Materiaal Toepassingen’ nomineerde de vakjury ieder drie inzendingen en één uit de categorie ‘Best Supplier’.

De vakjury onder leiding van prof.ir. Arthur Eger van de Universiteit Twente heeft zich over de vijftien inzendingen gebogen en in elk van de categorieën drie genomineerden voor de ESEF Engineering Award 2012 geselecteerd. De overige inzenders zijn, mits ze voldeden aan de criteria, beloond met de innovatorstatus.

Made in Holland Award
Uit de vijftien inzendingen voor de ESEF Awards en de 36 inzendingen voor de Techni-Show Innovatie Awards hebben de twee jury’s in totaal zes inzendingen, drie vanuit ESEF en drie vanuit Techni-Show, voorgedragen voor de Made in Holland Award 2012. De uitreiking van de Made in Holland Award is bedoeld om prestaties van Nederland als (maak)industrieland in de schijnwerpers te plaatsen
De jury van de Made in Holland Award 2012 staat onder leiding van Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag en Aanbod en Verbindingstechnieken.

Beide beurzen worden georganiseerd door VNU Exhibitions en worden gehouden van 13 tot en met 16 maart in Jaarbeurs Utrecht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven