Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe voorzitter Feda

Branchevereniging Feda verwelkomt per 1 januari 2013 Rob Hommersen als nieuwe voorzitter. Hommersen volgt Egbert Stremmelaar op die een bestuurstermijn van vier jaar voltooide. Hommersen is conform de statuten de komende drie jaar het gezicht van de brancheorganisatie.

Binnen Feda heeft Hommersen geparticipeerd in een aantal commissies. Zijn voorstellen en creatieve ideeën richten zich op de kern activiteiten van de organisatie en zijn van belang voor de gehele sector. In zijn toekomstige rol als voorzitter wil hij ‘er voor gaan’ en inhoud geven aan de activiteiten binnen de brancheorganisatie. Zowel de markt als de branche is volop in beweging, reden voor de leden en de organisatie om hun positie te bepalen en er alles aan doen om deze positie te behouden.

Hommersen vindt vooral de onderwijsportefeuille belangrijk. De behoefte aan vakmensen is groot en blijft alleen maar toenemen. De branchevereniging moet het belang hiervan aantonen. Ook vindt hij de onlangs beklonken samenwerking tussen Feda en FHI een interessante ontwikkeling. Hommersen is CEO bij Endress+Hauser en daardoor goed bekend met de federatie van technologiebranches. De belangen van beide partijen zijn nagenoeg gelijk; het creëren van gezamenlijke win-win situaties lijkt dan ook vanzelfsprekend.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven