Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe vestiging Rema Tip Top

Onderhoudsspecialist Rema Tip Top opent een nieuwe vestiging in Ridderkerk: Rema Tip Top Material Handling. Het bedrijf speelt hierin in op de toenemende vraag naar expertise in service en onderhoud op het gebied van material hand-ling. Met deze vestiging wil men de regio Rotterdam bedienen met inspecties, preventief onderhoud en totaaloplossingen op het gebied van transportinstallaties voor bulk-handling, overslag van kolen en erts, recycling en bouwstoffen.

Rubber- en kunststofmaterialen, transportbanden, slijtmaterialen en acces-soires voor transportinstallaties maken deel uit het assortiment producten dat de vestiging in Ridderkerk kan leveren. De directie en medewerkers zijn geen nieuwkomers in dit segment. De vestiging staat onder leiding van Richard Vermeulen en de directie wordt gevoerd door André de Vries en Martijn Stok. Dit trio heeft meer dan 50 jaar ervaring in transportband-techniek, service en onderhoud.

Met een overslagvolume van 107 miljoen ton in het eerste kwartaal van 2011 is de Rotterdamse haven één van de belangrijkste kruispunten van goederenstromen ter wereld. De prognose voor dit jaar is een toename in dit segment. Dit betekent dat overslagsystemen betrouwbaar moeten zijn en blijven. Rema Tip Top wil met haar 24-uur service voor haar klanten een zo hoog mogelijk bedrijfsefficiency bereiken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven