Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe vertegenwoordiging De Graaf

Als aanvulling op het pro-gramma planetaire aandrij-vingen heeft De Graaf Aan-drijvingen de vertegenwoor-diging verkregen van PMP Industries. Deze fabrikant uit Coseano (Italië) is ongeveer twintig jaar geleden begon-nen met de ontwikkeling en productie van aandrijvingen voor truck mixers. PMP heeft productielocaties in Italië, de Verenigde Staten, Bosnië Herzegovina, India en China en telt in totaal circa 700 medewerkers.

De onderneming heeft het programma in de loop der jaren uitgebreid met planetaire aandrijvingen, met name wielaandrijvingen met een draaimoment tot 2.500.000 Nm. en zwenkaandrijvingen met een draaimoment tot 30.000 Nm. Ook is een programma aandrijvingen ontwikkeld voor elektrisch aan-gedreven voertuigen zoals vorkheftrucks en trekkers voor vrachtvervoer op luchthavens.

PMP Industries SpA is een groep van vijf bedrijven met vier verschillende business units die zich bezighouden met planetaire aandrijvingen, hydrau-lische motoren, speciale machines voor staalfabrieken en speciale koel-systemen voor staalfabrieken. De R&D-afdeling van PMP besteedt veel aandacht aan verbetering van rendement en duurzaamheid. Daarnaast richt men zich op uitbreiding van het bestaande programma met innovatieve en efficiënte producten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven