Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe technologiebeurs in België

Met Automation & Enginee-ring 2020 introduceert beursorganisator EasyFairs een nieuwe sectorover-schrijdende technologie-beurs die alle industriële automatiseringsoplossingen in al hun diversiteit groe-peert. Het evenement gaat plaatsvinden op 9 en 10 mei 2012 in Brussels Expo (foto).

De organisatie wil met Automa-tion & Engineering 2012 alle productietechnologieën, inclusief process engineering en productie-automatisering, samenbrengen onder één dak. Automation & Engineering fungeert als overkoepelend geheel, waarbij de verschillende disciplines naast elkaar gepresenteerd worden. Dit resulteert in vier gespecialiseerde deelvakbeurzen:

  • M+R: meet- & regelinstrumentatie
  • Drives & Control: motion control, robotica en aandrijvingen. De beurs ‘Mocon-Hydromech’ verdwijnt hiermee van de kalender.
  • Sensor & Vision: sensor- en visiontechnologie
  • Industrial ICT : industriële software, communicatie-, besturings- en interfacetechnologie.

De heroriëntatie en herdefiniëring van de beursconcepten maakt dat het initiële technologische duo-platform Mocon en M+R 2011 niet in het najaar van 2011 zal plaatsvinden, maar meteen onder de nieuwe noemer op 9 en 10 mei 2012. Bovendien brengt deze nieuwe datum een evenwichtige timing met zich mee ten opzichte van de nationale en internationale beurskalen-ders. Ook blijft de ééndagsformule M+R in het najaar 2012 (Gent) en voorjaar 2013 (Antwerpen) overeind. De nieuwe formule in België heeft geen invloed op de Mocon vakbeurzen in Nederland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven