Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe speler op kogellagermarkt

Met een formule van een scherpe prijs gekoppeld aan kwaliteit en service wil Bing Bearings een plaats innemen op de markt voor kogellagers. Om een rol te spelen in dit segment worden lagers direct uit voorraad geleverd, tegen een prijs die onder die van de bekende A-merken ligt.

Bing Bearings produceert volgens ABEC-3 (P6) norm en maakt (in de gesloten lagers) gebruik van Shell Alvania RLQ2 vet. De lagers worden verkocht via geselecteerde dealers. De nieuwe onderneming levert lagers met toleranties die nauwkeuriger zijn dan die van standaard lagers in de markt. Dat zorgt voor minder trillingen en geluid en tevens een lager energieverbruik. Bovendien hebben ze een langere levens-duur.

“We kunnen zowel dealer als eindgebruiker een interessant concept bieden”, aldus Hans Nyborn, directeur van Bing Bearings. “De dealer kan een kwalitatief goed product aanbieden met een aantrekkelijk prijsniveau. De eindgebruiker kan bij zijn leverancier rekenen op kogellagers direct uit voorraad, met bijbe-horende onderhoudsproducten, tegen scherpe prijzen.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven