Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe projectmanagers ESEF en Techni-Show

Pieter-Dirk Waltheer draagt vanaf januari 2011 zijn taken als projectmanager van de vakbeurzen Esef en Techni-Show geleidelijk over aan respectievelijk Frank Klein Tank (foto links) en Martijn Beckers (foto rechts). Op dit moment is er een positief en constructief contact met zowel brancheverenigingen als klanten. Om te zorgen dat dit zo blijft heeft VNU Exhibitions er voor gekozen dat een gedegen overgang komt waarbij geen losse eindjes ontstaan. Waltheer is heel 2011 nog betrokken bij de beide beurzen.

Gedurende 2011 zal hij steeds meer het stuur uit handen geven en in een adviserende en ondersteunende rol komen. In de overige tijd zal hij zich richten op zijn nieuwe bedrijf als dagvoorzitter/presentator van uiteenlopende evenementen, gecombineerd met zijn boekingskantoor.

Frank Klein Tank is geen nieuw gezicht bij VNU Exhibitions en is naast zijn nieuwe werkzaamheden projectmanager van de vakbeurzen Logistica en ICT & Logistiek. De beurzen Industry & Automation en Aandrijftechniek vallen al onder de hoede van Martijn Beckers. Techni-Show en Esef worden georganiseerd door VNU Exhibitions Europe en vinden plaats in Jaarbeurs Utrecht van 13 tot en met 16 maart 2012.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven