Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Mitsubishi manager voor Benelux

Ruud Wildschut is sinds 1 oktober 2011 bij Mitsubishi Electric in dienst als nieuwe Business Development Manager voor de Benelux. Wildschut zal de onmisbare schakel vormen tussen Mitsubishi Electric’s Europese industriële automatiseringstak en haar Benelux-partners Esco, Hiflex, Imtech en Koning & Hartman. Deze partners zijn in de Benelux actief als distributeur van Mitsubishi Electric’s industriële automatiseringsproducten zoals PLC’s, inverters, GOT’s, servo’s, robots en LVS.

Volgens Hartmut Pütz, Executive President van Mitsubishi Electric’s Factory Automation European Business Group heeft Wildschut ruime ervaring opgedaan in de automatiseringsmarkt. Hij werkte enkele jaren als Sales Director van Koning & Hartman, van oudsher een partner van Mitsubishi.
“Hierdoor is hij de aangewezen persoon om een brug te slaan tussen ons en onze lokale partners. Hij gaat zich concentreren op de ondersteuning van de Benelux-partners bij al hun activiteiten op het gebied van de sales en bedrijfsontwikkeling om de verkoop in deze belangrijke industriële regio te stimuleren”, aldus Pütz.

Wildschut heeft door zijn leidinggevende functies als Sales Manager voor de Benelux en Engeland bij Crouzet en, zoals gezegd, als Sales Director voor de fabrieksautomatisering bij Koning & Hartman een uitgebreide ervaring in de automatisering. Hij zal in zijn nieuwe baan bij Mitsubishi Electric de Benelux-partners helpen om de nagestreefde groeicijfers in deze regio te behalen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven