Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe merkstrategie Koning & Hartman

NKM Network Services, Square Nederland en Koning & Hartman voeren vanaf nu één merknaam: Koning & Hartman. De nieuwe merk-strategie en bijbehorende huisstijl moeten voor een effectieve marktbewerking zorgen binnen de sectoren telecom, industrie en infra-structuur.

Koning & Hartman is opnieuw gepositioneerd, waarbij het een sterke focus legt op de marktsegmenten telecom, industrie en infrastructuur. Ook heeft het bedrijf een huisstijl ontwikkeld die bij de nieuwe merkstrategie past. Zo kan het beter inspelen op de behoefte van de markt en zijn doelgroepen duidelijk maken wat het voor hen kunnen betekenen op het gebied van technische producten en diensten.

Ook de namen van twee dochterondernemingen veranderen. NKM Network Services heet voortaan Koning & Hartman Network Services en Square Nederland gaat voortaan als Koning & Hartman Consulting door het leven.

Koning & Hartman distribueert producten en systemen van bedrijven als Mitsubishi Electric, Panasonic, Intel, Motorola, Mean Well en IPC en levert technische oplossingen aan multinationals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, overige kantoren staan in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (B).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven