Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe indeling Hannover Messe

Met een nieuwe indeling versterkt de Hannover Messe zijn kernactiviteit en scherpt zijn formule als toonaange-vend technologie-evene-ment aan. Op de komende editie krijgen enkele thema’s een nieuwe locatie, zodat ze beter tot hun recht komen in de veranderende eisen van de markt. Het gaat hierbij om energieopwekking en wikkeltechnologie.

De techniek voor vermogens opwekking in centrales wordt de toekomst in het midden van de deelbeurs Energy gepresenteerd en niet meer als afzonderlijke beurs ingericht. Aan de andere kant komen exposanten op het gebied van wikkelen dichter bij hun respectievelijke klanten door ze in de onmiddellijke omgeving van hun klanten in te delen.

Vermogensopwekking centraal
De markt voor conventionele centrales is in de afgelopen jaren fundamen-teel veranderd door de energietransitie. Daarmee is ook het productportfolio van de technologieaanbieders veranderd. De Hannover Messe past zich aan aan deze nieuwe situatie en versterkt zijn kernpunten. Daarvan profiteren zowel de exposanten als gevestigde beursmerken zoals Energy, Industrial Supply en Motion, Drive & Automation.

Bij de energieopwekking zijn grote veranderingen te constateren. Bedrijven die zich in het verleden hebben gericht op conventionele centrales hebben hun product portfolio uitgebreid richting duurzame energie.

De vroegere exposanten op Power Plant Technology zullen zich zich midden op de beurs energy presenteren als onderdeel van ’s werelds belangrijkste energie-technologiebeurs. Op deze manier hebben de aanbieders aandacht voor alle soorten afnemers en komen ze sterker onder de aandacht van de politiek en het publiek.

Het gedeelte voor bouw van opwekkingsinstallaties en het nieuwe thema opwekkingstechniek ligt centraal in het centrum van Energy en toont de onmisbaarheid van een geavanceerde energieopwekkingspark in het spanningsveld van beschikbaarheid, klimaatbescherming en economie.

CoilTechnica
Het doel, van de Hannover Messe een aantrekkelijk platform voor de wikkelindustrie met eigentijdse diensten te maken. Het is nu tijd voor de tweede stap: de leveranciers nauwer in contact te brengen met hun doel-groep. Concreet betekent dit voor de aanbieders dat ze zich presenteren in de onmiddellijke nabijheid van de gebruiker.

Exposanten met een sterke focus op transformator en generatorfabrikanten vinden hun plaats binnen Energy. Exposanten met een sterke focus op elektromotorfabrikanten maken deel uit van de MDA – Motion, Drive & Automation. En exposanten die als leveranciers actief zijn in de gehele toeleveringsketen staan in de hallen van Industrial Supply.

De vervaardiging van spoelen, motoren, generatoren en transformatoren blijft dus op de Hannover Messe een centrale rol spelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven