Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eigenaar HPS Industrial

HPS Industrial, specialist in industriële computers, heeft een nieuwe eigenaar. Pieter van Woerden (links) heeft het roer overgenomen en zet de huidige werkzaamheden en strategie van het bedrijf verder voort. HPS Industrial is in 1993 door Taco Scheper opgericht en in negentien jaar uitgegroeid tot een organisatie met twintig werknemers en een breed klantenbestand en partnerportfolio.

Voor klanten van HPS Industrial brengt de overname geen grote verande-ringen met zich mee. De levering, ontwikkeling en implementatie van rack-servers, industriële computers, mini-PC’s en panel PC’s blijven de belang-rijkste werkzaamheden van het bedrijf. De focus ligt op de betrouwbaarheid van producten, kennis en een afspraak-is-afspraak mentaliteit.

Sinds de oprichting is HPS Industrial sterk gegroeid. Er zijn veel kansen om de komende jaren een verdere ontwikkeling door te maken. Van Woerden zal de strategie van Scheper voortzetten, zodat de organisatie succesvol blijft en verder kan groeien. Belangrijke uitgangspunten zijn kennis van zaken met betrekking tot industriële automatisering, een loyaal team en betrouwbaarheid.

Komende en gaande man
Pieter van Woerden was de laatste twee jaar actief met interim management bij 3CM en is bijna dertig jaar werkzaam geweest als sales- en marketing director bij IT-bedrijven, waaronder HP en Apollo Computer. Hij heeft daarbij de nodige kennis opgedaan van channel-, verander- en sales-management.

Taco Scheper wil zich na de overname bezig houden met het begeleiden van mensen binnen bedrijven. Hij gaat zich voornamelijk richten op het bege-leiden van ondernemers, omdat zijn opgedane ervaring voor hen waardevol kan zijn.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven