Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Uneto-VNI

Ir. Erik van Engelen wordt per 1 maart 2013 de nieuwe directeur van Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Met hem krijgt de organisatie een directeur die zijn sporen heeft verdiend in onder andere de duurzame energiesector. Van Engelen volgt drs. Titia Siertsema op die vanaf 1 januari a.s. voorzitter van de vereniging wordt.

Van Engelen is afgestudeerd elektrotechnicus aan de TU Eindhoven in de afstudeerrichting Energietechniek. Na zijn studie was hij onder andere werkzaam als projectleider en adjunct-directeur in de technologiesector. Vanaf 1997 was hij werkzaam bij Essent. Sinds 2011 is hij directeur van Stichting Groen Gas Nederland, vanaf begin dit jaar is hij tevens manager innovatie bij RWE.

Van Engelen heeft brede managementervaring, onder andere met organisatieverbetering, marktontwikkeling en het realiseren van kostenefficiency. Ook zijn kwaliteiten op het gebied van duurzame ontwikkeling, public affairs en innovatie hebben een rol gespeeld bij zijn aanstelling tot nieuwe directeur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven