Branche nieuws

Bij het Mikrocentrum is de nieuwe cursusgids ‘Aandrijven, regelen en besturen’ verschenen. Het aanbod omvat een breed scala aan cursussen, van de inleiding in de aandrijftechniek tot de modernste technieken. De cursussen zijn bedoeld voor eenieder die direct of indirect te maken heeft of krijgt met aandrijf-, regel- en bestu-ringstechniek.

Tijdens de cursussen komen alle aspecten van de aandrijftechniek aan bod: pneu-matische, hydraulische, elektrische aandrijvingen, motion control, PLC’s, sensoren, bussystemen maar ook EMC, servotechniek, simulatie en energiebesparing.

De gevraagde vooropleiding, de cursusduur en de prijs variëren per cursus. Onder bepaalde voorwaarden zijn er bijdrageregelingen van de Stichting OOM, A+O Metalelektro of (voor Belgische cursisten) KMO-Portefeuille. De cursusbrochure kan worden aangevraagd op de website van het Mikro-centrum, waar u uitgebreide informatie vindt en zich ook kunt aanmelden.

Nieuwe huisstijl

Kenners van het Mikrocentrum zal het opvallen, dat de organisatie een nieuw logo heeft. Het centrum heeft gekozen voor een nieuwe huisstijl. In de komende maanden zal deze stap voor stap zichtbaar worden via website, gidsen, uitnodigingen etcetera.  Ook de website wordt vernieuwd om de bezoeker beter te informeren over de activiteiten en om de website te voorzien van moderne functionaliteit.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven