Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe branchemanager FPT-Vimag

Per 1 oktober is Chantal Baas benoemd tot branchemanager van de Federatie Productie Technologie (FPT) en sectie Vimag. Baas heeft haar univer-sitaire opleiding voltooid in Amsterdam en heeft ervaring opgedaan in verschillende (project)managementfuncties bij het Ministerie van Econo-mische zaken, directie Handel en Industrie. Met name op het snijvlak van belangenorgani-saties en bedrijfsleven, publiek private samenwerking en di-verse initiatieven met branche-verenigingen in de industrie heeft zij specifieke ervaring opgedaan.

Chantal volgt Gert Jan Braam op die de afgelopen jaren leiding gaf aan de FPT en aangesloten secties en onlangs is overgestapt naar The Recruit-ment Company. In het kader van een professionele overdracht van werkzaamheden en de afronding van een aantal lopende activiteiten zal Braam tot en met de Techni-Show 2012 in deeltijd actief blijven voor FPT en Vimag. Het management van de FPT sectie COP, Centrum voor Ontwerp en Productie blijft onder de verantwoording van Barend Nesse.

FPT (Federatie Productie Technologie), waarbij de sectie VIMAG en het Centrum voor Ontwerp en Productie (COP) zijn aangesloten, heeft als missie het concurrentievermogen van de aangesloten leden te versterken. Dit wordt bereikt door het leveren en organiseren van informatie, kennisover-drachtmomenten en specifieke activiteiten over onderwerpen die de bedrijfsvoering van de leden positief beïnvloeden en verbeteren.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven