Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe beurs tijdens Hannover Messe

Met de nieuwe beurs IndustrialGreenTec bouwt de Hannover Messe de al be-staande thema’s van duur-zaamheid en milieuvrien-delijke technologie verder uit. De nieuwe beurs toont toekomstige concepten op dit gebied en wordt voor het eerst gehouden tijdens Hannover Messe 2012. De industrie krijgt hiermee een internationaal platform om producten, technologieën en methoden voor milieuvriendelijke en duurzame productie in de gehele keten te presenteren.

De beurs wordt gehouden onder auspiciën van de Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie (ZVEI). Om ook in de toe-komst internationaal te kunnen concurreren bestaan, moeten lidbedrijven van deze organisatie hun vermogen tot innovatie, groei en duurzaamheid verder kunnen ontwikkelen. Op IndustrialGreenTec tijdens Hannover Messe 2012 hebben ze voor de eerste keer een platform om op een hoog niveau over dit onderwerp van gedachten te wisselen.

Verder kunnen bezoekers zich in het competentiecentrum voor milieutech-nologie laten informeren over financiering, certificering, advisering of con-tracting. Inhoudelijk wordt de beurs vergezeld door de GreenTec Confe-rentie waar internationale experts leren en informeren over de huidige industriële thema’s en oplossingen. Voor jonge bedrijven in deze industrie is een ‘GreenTec start-up area’ gepland.

Hannover Messe
‘s Werelds grootste technologie-evenement zal plaatsvinden van 23 tot 27 april 2012. De Hannover Messe 2012 telt acht vakbeurzen onder één dak: Industrial Automation, Energy, MobiliTec, Digital Factory, Industrial Supply, CoilTechnica, IndustrialGreenTec en Research & Technology. De centrale thema’s zijn industriële automatisering, energietechnologie, industriële toelevering en diensten, en onderzoek en ontwikkeling. China is in 2012 het partnerland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven