Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe beurs Feda en VNU

Branchevereniging Feda en beursorganisator VNU Exhi-bitions Europe lanceren het nieuwe event Industrial Automation & Drives. De manifestatie is het resultaat van een samensmelting van de beurzen Industry & Auto-mation en Aandrijftechniek. Beide partijen willen hiermee vraag en aanbod bij elkaar brengen om een evenement voor en door de branche neer te zetten.

Industrial Automation & Drives vindt plaats van 2 tot en met 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht en is onderdeel van de Industriële Week waaronder ook de beurzen Macropak en Industrial Processing vallen.

Volgens André Braakman, directeur van Feda, versterkt het nieuwe evenement de synergie van de twee vakgebieden. “De historie van Aandrijftechniek gooien we niet weg, maar is gebruikt om Industrial Automation & Drives naar een hoger niveau te tillen. Dit is een directe vertaalslag van de technologische integratie en ontwikkelingen in de industrie. Industrial Automation & Drives is een nieuw hoofdstuk in onze samenwerking met VNU Exhibitions Europe.”

Ook volgens Martijn Beckers, project manager Industrial Automation & Drives, bouwt het nieuwe evenement voort op het succes van Industry & Automation en behoudt het het beste van Aandrijftechniek. “Hierbij staat de vraagzijde centraal. Dit doen wij in samenspraak met de PR/Strategie commissie van de Feda. Zodoende richten wij ons op de OEM-ers, eindgebruikers en system integrators.”

Ook Eddo Cammeraat, voorzitter van deze commissie, ziet in de bezoeker de basis voor de verdere invulling van de inhoudelijke programmering van de hierboven genoemde doelgroep van Industrial Automation & Drives.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven