Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe bestuursleden Hansen Transmissions

Mohan Nagamangala Srinivasan is benoemd als Chief Operating Officer (“COO”) van Hansen Transmissions International, producent en leverancier van tandwielkasten voor windturbines en andere industriële toepassingen. Tevens is Jan Willem Ruinemans begin september gestart als CFO van het Bedrijf.

Mohan (48) was één van de eerste managers die in november 2007 door Hansen in India werd aangenomen. Hij kwam bij Hansen als algemeen directeur van de fabriek voor tandwielkasten voor windturbines in Coimbatore, India. Als algemeen directeur en lid van de Raad van Bestuur van Hansen Drives Ltd, een volledige dochtermaatschappij van Hansen Transmissions, heeft hij veel bijgedragen tot de succesvolle ontwikkeling van de fabriek in Coimbatore.

Voordien had Mohan reeds meer dan twintig jaar ervaring in de sector van auto-onderdelen, waarbij hij leidinggevende functies bekleedde. Zo was hij algemeen directeur bij Visteon in Thailand en bij Mico in Den Bosch. Zijn werk was gericht op het verbeteren van de operationele efficiëntie en de succesvolle voltooiing van grote investeringsprojecten in de sector van auto-onderdelen en de hernieuwbare energie, zowel in India als internationaal.

Mohan zal vanuit België werken en wordt een lid van het Directiecomité van Hansen Transmissions International, hij vervangt Cliff Dawson die besloten heeft om op 1 november 2010 met pensioen te gaan.

Jan Willem Ruinemans start als CFO
Tevens is Jan Willem Ruinemans begin september gestart als CFO van het bedrijf. Jan Willem was de laatste twee jaar de Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van BE Semiconductor Industries, een Nederlandse producent van assemblage-apparatuur voor de wereldwijde halfgeleiders- en elektronica-industrie. Gedurende deze periode werkte hij aan de overname van Esec en heeft hij bijgedragen tot het beheer van het bedrijf in de uitdagingen van de economische vertragingen in 2008-2009.

Voorafgaand aan zijn positie bij BE Semiconductor Industries werkte Jan Willem gedurende dertien jaar bij Philips waar hij een aantal senior financiële managementposities bekleedde.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven