Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe afdeling tandwielkasten bij Bauer

Ter ondersteuning van het bestaande productassortiment en om de markt bewust te maken van het grote aanbod complete pakketoplossingen inclusief grotere industriële tandwielkasten, is Bauer Gear Motor gestart met een nieuwe afdeling Industrial Drive Applications, die klantgerichte oplossingen aanbiedt uit een ruime keuze van draaimomentwaarden en overbrengingsverhoudingen.

Om dit te onderstrepen introduceert de onderneming industriële tandwielkasten voor draaimomenten tot 1,5 miljoen Nm. De nieuwe hoogkoppel kasten zijn verkrijgbaar in haakse uitvoering met conisch tandwielpaar, alsook in helicoïdale en planetaire uitvoering, met koppels tot 1,5 miljoen Nm. Dankzij de nieuwe industriële tandwielkasten kan Bauer haar klanten complete pakketoplossingen aanbieden voor een grote verscheidenheid aan industriële toepassingen.

Het gamma bestaat uit een serie van tandwielkastoplossingen voor een breed koppelbereik, afhankelijk van de behoeften van de klant: haakse en helicoïdale kasten tot 300.000 Nm of planetaire tandwielkasten met koppelwaarden tot 1.500.000 Nm.

Dankzij het voortdurend groeiende standaardaanbod en de ‘Special Serial Demand’ service die geheel op maat gemaakte tandwielkasten levert, hetzij eenmalig of voor productie van grote aantallen, kunnen wij motorreductor-oplossingen aanreiken voor bijna elke toepassing in vrijwel alle industriesectoren.

Met de lancering van de IDA-afdeling gebruikt Bauer de expertise om klanten volledige transmissieoplossingen aan te bieden, die efficiënt, betrouwbaar en klantgericht zijn. Bauer is geëngageerd om als ‘solution provider’ samen te werken met haar klanten in een groot aantal sectoren zoals metaal en mijnbouw; voeding en dranken; kranen en hijswerktuigen; transport van bulkmaterialen; waterbehandeling; textiel en in de chemische industrie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven