Ga naar hoofdinhoud

Nieuw pand voor Pilz Nederland

Pilz Nederland, specialist in veiligheid, heeft op 7 september aan de Havenweg 22 in Vianen de eerste paal geslagen voor de bouw van haar nieuwe kantoorpand. In vergelijking met de voormalige vestiging zal Pilz straks de beschikking hebben over aanzienlijk meer kantoorruimte, een representatieve showroom op de begane grond en een ruime werkplaats voor de engineeringafdeling.

Voor de 35 medewerkers van Pilz zal het nieuwe pand, met een verdubbelde kantooroppervlak, een belangrijke verbetering zijn. Dit pand biedt Pilz de mogelijkheden die nodig zijn; een ruime showroom, magazijn, gecentraliseerd kantoor en voldoende ruimte voor het geven van cursussen, workshops en demonstraties. Nieuw is de 3D-ruimte waarin Pilz samen met haar klanten in het ontwerpfase van de machine, de gevaren in kaart wil brengen. Dit zal op een innovatieve, moderne en praktische aanpak gebeuren.

Klaar voor de toekomst
De duurzame toepassingen in dit nieuwe gebouw en de mogelijkheden tot uitbreiding maken Pilz naar eigen zeggen klaar voor de toekomst. Het pand voldoet aan alle moderne eisen waarbij extra aandacht besteed is aan het optimaliseren van de werkomstandigheden voor medewerkers. De meest recente veiligheidseisen zijn aangehouden en de ergonomie is flink verbeterd. Door bijvoorbeeld veel ramen toe te passen in het ontwerp zijn ook de omstandigheden qua licht en geluid zo optimaal mogelijk uitgevoerd.

In het voorjaar van 2013 zal het pand feestelijk worden geopend, klanten en leveranciers krijgen dan de mogelijkheid om het pand te komen bezichtigen.
Pilz is nu tijdelijk gevestigd op de Lange Dreef 13A in Vianen. Vanaf medio mei 2013 zijn ze weer terug op de Havenweg 22, 4131 NM in Vianen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven