Ga naar hoofdinhoud

Nieuw pand BKL Engineering

BKL Engineering neemt in Nuenen een nieuw bedrijfs-pand in gebruik. Het bedrijf wil met het nieuwe kantoor haar ambities, toekomst-gerichte klantenaanpak en ontwikkeling in samenwer-king met zijn klanten verder uitbreiden. De onderneming kende 20-25% groei per jaar in de laatste vijf jaar.

Het nieuwe pand biedt, met een verdubbeling van het werkoppervlak naar 3500 m2, uitbreidingcapaciteit voor assemblage en productievolume. Grote aanwinst daarbij is een nieuwe cleanroom ISO klasse 7 van 100 m2, waarmee de hijs- en hefwerktuigen in een schone ruimte kunnen worden geassembleerd en getest, geheel naar wens van de klant.

BKL Engineering is een technologiespecialist in tooling voor hijs-en hef-systemen. Het bedrijf voert hiervoor ontwikkeling, fabricage, reparatie, onderhoud, inspectie en certificering uit. Voor inspecties van hijs- en hefmiddelen neemt de onderneming de volledige CE- verantwoordelijkheid op zich. Inspecties worden uitgevoerd conform de ISO 17020 norm onder toezicht van de Raad voor Accreditatie.

De onderneming heeft de afgelopen 29 jaar ook kennis en ervaring opge-bouwd in mechatronische systemen voor wereldwijd opererende OEM-ers.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven