Ga naar hoofdinhoud

Nieuw landelijk netwerk onderhoudsbedrijven

Bearing International Holland heeft in samenwer-king met de Zwaartekracht Groep een landelijk dekkend netwerk aan servicestations voor onderhoud aan fabrie-ken en productielijnen opgericht. Er is een samen-werkingsverband gesloten met meer dan 35 gespecialiseerde service- en onderhouds-bedrijven, die garant staan voor een goede service, specialisme en vakkundige montage.

Bearing International Holland speelt hiermee in op de groter wordende vraag uit de industrie naar vakkundige montagespecialisten. Door de Zwaartekracht Groep met zijn ervaring in planning vanuit de uitzend- en payroll branche er bij te betrekken, zijn de aangesloten partners, service- en onderhoudsbedrijven ook in staat om grotere projecten met de gevraagde mankracht aan te gaan. Het samenwerkingsverband biedt snelle, efficiënte en flexibele oplossingen voor de industrie.

Bearing International Holland staat garant voor het ‘just in time’ leveren van de vervangende onderhoudsproducten. Het assortiment omvat onder andere lagers en lagerblokken, lineaire techniek, kettingen en kettingwielen, aan-drijfriemen en poelie’s en afdichtingen. Voor het aanvragen voor onder-houdsprojecten, voor deelname als servicepartner of het zoeken naar geschikt personeel is Zwaartekracht Groep het eerste aanspreekpunt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven