Ga naar hoofdinhoud

NI en Novotek winnen Technology Awards

National Instruments won in de categorie Industriële Elektronica een Technogy Award met een zelfconfigureerbaar elektronica-testsysteem (foto: NI).

Innovaties van National Instruments, Novotek en Greiner Bio-One zijn bekroond met een ‘Novelties in Technology’ award. De bezoekers van Het Instrument (28 september tot en met 1 oktober) kozen de inzendingen van deze bedrijven uit twaalf vooraf geselecteerde en genomineerde noviteiten als de meest vernieuwende per branche. In totaal dongen 42 noviteiten mee naar een van de drie technology awards.

National Instruments (foto) won in de categorie Industriële Elektronica met een zelfconfigureerbaar elektronica-testsysteem. Novotek werd winnaar in de branche Industriële Automatisering met een internet gebaseerd geïntegreerd tracking en tracing systeem. Het winnende product in de laboratoriumbranche werd de biochip van Greiner Bio-One voor diagnose, behandeling en vervolgonderzoek bij baarmoederhalskanker.

Via de site van de vakbeurs kozen de bezoekers in samenspraak met een deskundige jury twaalf noviteiten die werden tentoongesteld in de noviteitengalerij op Het Instrument. Voor Industriële Elektronica ging het hierbij naast National Instruments om Rohde & Schwarz, Yokogawa en Binder. Naast Novotek stonden voor Industriële Automatisering Hitma Process, Tradinco en Samson Regeltechniek in de galerij. Voor Laboratorium Technologie waren behalve Greiner Bio-One noviteiten genomineerd van Skadi Scientific, Beun-De Ronde en CCM Centre for Concepts in Mechatronics.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven