Ga naar hoofdinhoud

Nevat, Metaalunie en FME samen naar Hannover Messe

‘Holland Qualität, Faszination in Zulieferung’ is de werktitel voor de krachtenbundeling van Nevat, Koninklijke Metaalunie en FME-CWM met betrekking tot de deelname aan de Hannover Messe 2010, die van 19 tot en met 23 april in Hannover plaatsvindt. Deze samenwerking komt tot uiting in een totaal vernieuwd standconcept.

Een vernieuwende blik in een frisse kleurstelling op de Nederlandse toeleverindustrie. Een industrie die zich kenmerkt door productiviteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Uiteindelijk zal iedere gevraagde prestatie, dienst of product worden beoordeeld en onder de loep genomen. De sector staat voor al deze zaken die elementair zijn en de Hollandse industrie hebben gebracht op het punt waar zij nu is.

De collectieve inzending is verdeeld over twee hallen (3 en 4) in het beursgedeelte ‘Industrial Supply’. De stand in hal drie biedt plaats aan componentenleveranciers en hal vier aan leveranciers van industriële modules en systemen. Bedrijven hebben bovendien de mogelijkheid om deel te nemen met een eigen stand binnen het collectief of met een presentatiemodule op het centrale gedeelte van het collectief.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven