Ga naar hoofdinhoud

Ned-Deck Marine wordt Palfinger Ned-Deck

Sinds de integratie van Ned-Deck Marine in de Palfinger-groep in 2010 heeft de divisie Palfinger Marine haar positie als leverancier van dekapparatuur in de maritieme, offshore en windenergie-industrie wereldwijd versterkt. Op basis van deze ontwikkeling en om één enkele sterke merknaam op de markt te realiseren, is besloten om Ned-Deck Marine samen te voegen met Palfinger Marine onder de nieuwe bedrijfsnaam Palfinger Ned-Deck.

Met de overname van Ned-Deck heeft Palfinger Marine zijn positie als leverancier van complete hijsmiddelen versterkt. Na de overname heeft Ned-Deck zijn grote naamsbekendheid behouden, reden voor het Oostenrijkse moederbedrijf om beide sterke merknamen te combineren tot Palfinger Ned-Deck.

Met de integratie van de offshore-kranen fabrikant Palfinger in oktober 2012 bestaat divisie Palfinger Marine bestaat nu uit vijf business units:

  • marinekranen (Palfinger Marine)
  • offshore kranen (Palfinger Dreggen)
  • lancerings- en terughaalystemen (Palfinger Ned-Deck)
  • kranen voor de windenergie (Palfinger Wind)
  • after sales en service (Palfinger Marine Services).

Met deze vijf business units kan Palfinger Marine nu alle hijsmiddelen voor de wereldwijde scheepsbouw, olie-, gas- en windwinning bieden, inclusief beschikbaarheid van de installatie en after sales en service.

Palfinger is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hijsoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en op maritiem gebied. De multinationale groep heeft zijn hoofdzetel in Salzburg, telt 6.200 medewerkers en realiseerde in 2012 een omzet van circa 935 miljoen euro.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven