Ga naar hoofdinhoud

NBG heet nu Sioux Electronics

NBG Industrial Automation, begin vorig jaar overgenomen door de Sioux groep, is onlangs omgedoopt in Sioux Electronics. Hiermee is de integratie van het bedrijf binnen deze groep afgerond. Sioux Electronics biedt complete oplossingen op het gebied van technische software, elektronica, industriële wiskunde en ‘remote solutions’.

De kracht van Sioux Electronics is de mogelijkheid om het complete ketenmanagement voor een klant over te nemen. Dit betekent dat de klant vanaf de productdefinitiefase tot en met de assemblage en testing het complete ontwikkel- en productieproces aan het bedrijf in Neder-weert kan uitbesteden. Hierdoor kan de opdrachtgever zich richten op de marktontwikkeling en verkoop van producten.

Binnen de Sioux Groep zijn daarbij vele samenwerkingsvormen mogelijk, van detachering tot consultancy en van turn-key projecten tot trajecten waarbij financiering een rol speelt.

Over Sioux
Sioux is een organisatie met 300 technici die machinebouwers helpen met nieuwe manieren van innovatie, het verbeteren van hun producten en het overnemen van (een deel van) de productie. De groep ondersteunt daarbij de R&D afdeling of fungeert zelf als de R&D afdeling. In beide gevallen helpt Sioux bij het verkorten van de ontwikkeltijd en het ontwikkelen van een duurzaam concurrentievoordeel tegen een betere prijs/prestatie verhouding.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven