Ga naar hoofdinhoud

Nauwere samenwerking ABB en Kranendonk

ABB Robotics en Kranendonk hebben hun samenwerking verstevigd door het zogeheten ABB Authorized Value Provider program (AVP) te ondertekenen. Met deze handtekening is Kranendonk ‘Authorized Value Provider’ van ABB Robotics geworden en is de organisatie geïntegreerd in het wereldwijde ABB-programma. Beide bedrijven werken al vanaf 1987 samen.

Het AVP-programma is ontworpen om Authorized Value Providers van over de hele wereld te voorzien van die informatie, instrumenten en service die nodig zijn om te slagen in de groeiende markt van robotautomatisering. ABB Robotics biedt Kranendonk daarom volop ondersteuning bij technische, sales- en marketinggerelateerde vragen.

Kranendonk is het Robot Technology Centre voor enkelstuks productie. Door het implementeren van intelligente robottechnologie stelt het bedrijf zijn klanten (waaronder scheepswerven, offshoreconstructiebedrijven en staalbouwers) in staat om efficiënter en effectiever te produceren. De geleverde productiesystemen zijn klantspecifieke oplossingen die slim geïntegreerd zijn in de bestaande materiaal- en datastromen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven