Ga naar hoofdinhoud

Najaarsevent IndustrialSocialMedia

Hoe bouw je met een nieuw industrieel product in korte tijd met social media naamsbekend-heid op? Mede door de inzet van Twitter zetten ABB en Draka in korte tijd een kliksysteem voor de installatiebranche in de markt. Dit Clixys is een van de cases die aan bod komt tijdens het Najaarsevent dat Indus-trialSocialMedia 17 november organiseert.

Behalve voor het opbouwen van naamsbekendheid kunnen social media worden ingezet voor marktprofilering, uitbreiding van het netwerk, promotie, leadgeneratie en uiteindelijk omzetvergroting. Veel bedrijven in de industrie en techniek denken dat social media onnodig veel tijd vergt en nergens toe leidt. De praktijk heeft inmiddels anders bewezen.

Event
IndustrialSocialMedia is een kennisplatform voor social media in de industrie, techniek, technologie en (high) tech. Het thema van het Najaarsevent is ‘Werken aan social media in industrie en techniek.’ Tijdens de bijeenkomst voor bedrijven uit de industrie en techniek staat de interactie tussen de deelnemers centraal. Onderling ervaringen uitwisselen en van elkaar leren helpt bedrijven om gericht aan social media te werken om daardoor hun doelstellingen te kunnen halen.

Bedrijven krijgen de gelegenheid om in een kleinere setting aan technische vakge-noten hun eigen praktijksituatie voor te leggen. IndustrialSocialMedia wil hiermee het uitwisselen van praktijkgerichte kennis en ervaringen stimuleren. Dit verhoogt niet alleen de herkenbaarheid en toepasbaarheid van social media, maar levert ook ideeën en oplossingen op die direct in de praktijk van alle dag uit te voeren zijn.

Het event wordt gehouden in Onexis te Gouda. Aanmelden kan nog via de website. (foto: modernworkingwoman.com)

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven