Ga naar hoofdinhoud

Moog tekent vijfjarig onderhoudscontract met SCX Special Projects

Moog Industrial Group heeft een vijfjarig contract getekend met SCX Special Projects voor verlenging van de ondersteuning van het motion control systeem voor het schuifdak van de Wimbledon Centre Court tot augustus 2015. Het nieuwe service- en supportcontract wordt beheerd door Moog in Tewkesbury.

Sinds de installatie van het uitschuifbare dak in 2009 heeft het motion control systeem ervoor gezorgd dat er ononderbroken kon worden gespeeld tijdens alle weersomstandigheden van de Wimbledon Championships in 2009 en 2010. Hoewel het dak oorspronkelijk werd ontworpen om continu te spelen bij nat weer, is het sinds de inbedrijfstelling ook gebruikt als zonwering en daardoor is preventief onderhoud van cruciaal belang.

De omvang van de overeengekomen werkzaamheden omvat zes hoofdelementen: beheer van de onderdelen, onderhoudswerkzaamheden on site, actueel onderhoud, engineering ondersteuning (zowel on- als off-site), ondersteuning tijdens kampioenschappen en software ondersteuning.

Moog anticipeert het onderhoud van twee actuatoren per maand, inclusief de volgende processen: het testen tegen de oorspronkelijke benchmarks, compleet strippen van de motor en de versnellingsbak, het verwijderen van de voorflens voor onderzoek en vervangen van ruitenwissers en afschermingen, onderzoek van de schroeven, opnieuw testen en schilderwerk.

Dit is een onderdeel van de dienst die Moog aanbied, genaamd Moog Global Support, dat ook reparatie diensten biedt met toepassing van OEM-onderdelen, uitgevoerd door door Moog opgeleide technici volgens de laatste specificaties, alsook onderhoudsprogramma’s als het meerjarig contract met SCX Special Projects.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven