Ga naar hoofdinhoud

Mocon Zwolle gaat niet door

Beursorganisatie Easyfairs heeft besloten de vakbeurs Mocon, die zou worden gehouden op 31 maart en 1 april in Zwolle, niet door te laten gaan. ‘De gevolgen van de crisis laten zich voelen, ook in de wereld van de discrete productieautomatisering en dus in de belangrijkste afneemmarkten van aandrijftechniek en motion control applicaties. Na een grondige evaluatie is gebleken dat er momenteel te weinig draagkracht en garanties bestaan om in 2010 het succes van 2008 te herhalen.’ Aldus de beursorganisator.

De strategische beslissing is in overleg gebeurd met de Feda. André Braakman, Directeur van de Feda: ‘Easyfairs geeft met dit krachtige besluit een positief signaal naar onze leden door hen niet te laten investeren in een regionaal event waarvan de ROI in dit economisch klimaat een onzeker gegeven is. Vandaar dat wij volledig achter deze beslissing staan.’

Easyfairs gaat zich volledig te richten op de Mocon 2011 in ’s-Hertogenbosch, die plaatsvindt plaats op 20 en 21 april. Exposanten die geboekt hebben voor Zwolle zullen tegen dezelfde voorwaarden een gelijkaardig pakket aangeboden krijgen op de beurs in ’s-Hertogenbosch.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven