Ga naar hoofdinhoud

Mocon 2011 verwacht 2500 bezoekers

Op 20 en 21 april organiseert easyFairs in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de vakbeurs Mocon. Zo’n 150 ondernemers uit de aandrijftechniek hebben straks een stand op de beursvloer. De beursorganisator verwacht dat zo’n 2.500 mensen de beurs zullen bezoeken. De bezoekers kunnen niet alleen de stands bezichtigen, maar ook deelnemen aan zogeheten learn shops, workshops waar case studies uit de praktijk worden behandeld).

De bezoekers van de beurs zijn professionals die met motion & control te maken hebben. Te denken valt aan werktuigbouwkundigen, machinebouwers, mechatronici, ontwerpers en productie- en technische managers. EasyFairs maakt de beurs laagdrempelig. Exposanten kunnen direct zaken doen; de stands staan kant-en-klaar opgebouwd. Alle bedrijven zijn gelijk: er zijn geen stands die de halve beursvloer in beslag nemen.

De exposanten zullen op Mocon 2011 ingaan op de trends in de branche. Energie- en kostenbesparing is een actueel thema in de aandrijftechniek. Elektromotoren spelen daar een belangrijke rol bij, dus die zullen terug te vinden zijn op de beursvloer. Er is een trend richting het samenvoegen van verschillende functies in één apparaat. En terwijl de vraag naar standaardoplossingen toeneemt, blijft de behoefte aan maatwerk actueel. Bezoekers van Mocon 2011 zullen dat terugzien op de beursvloer.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven