Ga naar hoofdinhoud

Mocon 2011 in teken van netwerken

De 10e editie van Mocon werd gehouden op 20 en 21 april. Beursorganisator easyFairs spreekt over een groot succes alhoewel de verwachte 2.500 bezoekers niet gehaald zijn, tijdens deze editie in de Brabanthallen bleef de teller staan op 1.600. Hierbij kan het mooie lenteweer zeker ook van invloed zijn geweest.

De ruim 135 exposanten hebben in 2 dagen alles uit hun deelname gehaald en gingen naar huis met kwalitatieve leads, interessante nieuwe contacten en een tevreden gevoel. De bezoekers konden vooral netwerken met de diverse exposanten en kijken naar diverse nieuwe producten voor de Nederlandse markt. De meeste noviteiten waren echter al te zien geweest op de SPS/IPC/Drives 2010 in Neurenberg en de Hannover Messe begin April. De duidelijke en uniforme opzet van de stands, straalde een rust uit, waardoor de standhouders niet tot onnodige kosten werden gedwongen, en de bezoekers tot de essentie van de beurs konden doordringen.

Het kwam duidelijk naar voren dat Mocon is bezocht door een kwalitatief hoogstaand publiek. Het merendeel van de bezoekers is beslissingsbevoegd of heeft een adviserende rol binnen de organisatie zodat de exposant direct in contact is gekomen met de juiste persoon. Tijdens de beurs heeft de bezoeker de mogelijkheid gehad gratis aan te schuiven bij de learnShops, de miniseminars.

60 % van de bezoekers geeft aan dat zij de beurs bezoeken voor een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Ook het netwerken, het ontmoeten van nieuwe leveranciers en informatie verzamelen is een reden geweest om een bezoek aan Mocon te brengen. Meer dan de helft van de bezoekers heeft aangegeven de Mocon 2013 niet te willen missen. Meer dan de helft van alle deelnemers heeft hun plek voor de volgende editie van Mocon al opnieuw vastgelegd.

De editie 2013 staat gepland op 24 en 25 april 2013 in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven