Ga naar hoofdinhoud

Mikrocentrum start leergang Projectmanagement

Om technici in de industrie te ondersteunen, heeft Mikro-centrum in samenwerking met Hogeschool SDO een éénjarige erkende Leergang HBO Pro-jectmanagement ontwikkeld. Deze leergang biedt een com-pleet en afgerond programma, waarin projectmanagement wordt gecombineerd met de ‘zachte kanten’ van management zoals communicatieve vaardigheden. Aanpak en organisatie zijn erop gericht om leren en werken te combineren en daarmee een aantrekkelijke ontwikkelroute te bieden op HBO-niveau.

Mikrocentrum sluit met deze opleiding aan op actuele ontwikkelingen in de markt en anticipeert op de toekomstige ontwikkelingen. Vandaar dat onderwerpen als business case, omgevingsanalyse, buffermanagement, critical chain project-management en scrum in de opleiding zijn geïntegreerd.

Er is vraag naar professionele projectmanagers die technische projecten of pro-gramma’s tot een succesvol einde kunnen brengen en laten aansluiten bij de strategische doelstellingen van een organisatie. Dit vraagt niet alleen om projectmanagers die getraind zijn in het toepassen van methoden en technieken, maar ook de ‘zachte kant’ van projectmanagement beheersen.

De leergang bestaat uit vier modules: persoonlijke leerweg (zelfstudie), project-management (klassikaal), senior project-management en communicatie in en rond projecten (klassikaal).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven