Ga naar hoofdinhoud

Metal Work breidt assortiment vacuümtechnologie uit

Het wereldwijd opererende Metal Work heeft met de toevoeging van vacuümtechnologie haar, al ruime, assortiment verder verbreedt. Op de vraag wat haar klanten nog miste in het aanbod kwam regelmatig het antwoord: “vacuümtechnologie” naar voren. Met die gedachten in het achterhoofd ging Metal Work op zoek naar een geschikte partner en in AR Vacuum Technology vond het Italiaanse bedrijf een geschikte partij.

Het bedrijf

AR Vacuum Technology, gevestigd in Barcelona – Spanje, produceert al bijna vijftig jaar componenten voor vacuümautomatisering en handling. Momenteel biedt het bedrijf een compleet assortiment oplossingen voor veel industriële vacuümtoepassingen. De nieuwe toetreding maakt de Metal Work groep autonomer en competitiever.

De componenten van AR worden toegepast in alle soorten industrieën en worden gekenmerkt door hun prestaties, kwaliteit en duurzaamheid, waardoor de productiviteit en energie-efficiëntie worden verbeterd. Deze producten spelen in op de behoefte om productieprocessen te optimaliseren met behulp van vacuümtechnologie.

Ervaring

Vacuüm, wat wordt gebruikt in allerlei processen, industrieën en sectoren, is een van de meest veelzijdige, economische en schone technologieën die er bestaan op het gebied van industriële automatisering. AR onderscheidt zich als specialist in industriële vacuümtechnologie, waardoor het bedrijf alle inzet kan richten op de aspecten van deze technologie.

Ontwerp en productie

Een groot deel van deze inspanningen richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. De eindgebruiker wordt dan een partner bij het vinden van oplossingen die passen bij de behoeften op het gebied van industriële automatiseringsproducten. Deze wens heeft AR Vacuum Technology altijd actief gehouden in de ontwikkeling van nieuwe producten, die op natuurlijke wijze zijn opgenomen in het assortiment automatiseringscomponenten en vacuümhandling. Zo beheerst het bedrijf het gehele productieproces, wat het in een gunstige positie plaatst om klanten meerdere oplossingen in industriële vacuümtoepassingen aan te bieden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven