Ga naar hoofdinhoud

Meer samenwerking Rockwell Automation en CC Nederland

Met ingang van 1 oktober 2010 heeft Rockwell Automation de bestaande samenwerking met CC Nederland in Zoetermeer uitgebreid met de veiligheidscomponenten portfolio van Rockwell Automation onder de merknaam Allen-Bradley. 

Tot 1 oktober 2010 was CC Nederland alleen distributeur van de Cedes veiligheidslichtgordijnen. Cedes werd in 2008 overgenomen door Rockwell Automation. Met het uitrollen van het selectieve distributie beleid heeft Rockwell Automation CC Nederland toegevoegd als specialist op machine veiligheid.
 
CC Nederland heeft vele jaren ervaring in het beveiligen van machines en productielijnen. De samenwerking wordt nu verder uitgebreid met het gehele veiligheidscomponenten programma van Rockwell Automation onder de merknaam Allen-Bradley.

Na 31 oktober 2010 heeft Rockwell Automation het aantal distributeurspartners tot vijf partners beperkt. Naast CC Nederland zijn dat Hescon, Koopmans en Zwart, Rexel en Solar Nederland. De distributierelatie met Teleson is op 31 oktober 2010 beëindigd. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven