Ga naar hoofdinhoud

Meer samenwerking Parker Hannifin en Duursma

Parker Hannifin en Duursma W&O hebben een overeenkomst gesloten om de huidige samenwerking verder uit te bouwen. Duursma vertegen-woordigt al een aantal merken die tot het Parker-concern behoren, zodat beide partijen veel voordelen zien in een verdergaande samenwerking.

De overeenkomst voorziet in levering van de Parker productgroepen hydrauliek, pneumatiek, filtratie, slangen, koppelingen en instrumentatie. De componenten zullen door Duursma W&O worden geleverd aan (key)accounts en eindgebruikers in de (proces)industrie, transportsector, bouw en logistiek. Met ingang van 1 januari 2011 kunnen klanten op iedere vestiging van Duursma W&O Parker producten bestellen, waarbij er een lokaal georiënteerde voorraad wordt aangehouden. Daarnaast zal er een ParkerStore geopend worden in de vestiging Zwolle.

De Duursma W&O ParkerStore is een one-stop-shop met een voorraad onderdelen voor vervanging, reparatie en revisie voor de industriële markt. Het assortiment bestaat uit flexibele slangen voor hydraulische en pneuma-tische toepassingen, slangassemblages, koppelingen, fittingen, filters, hydrauliekpompen, hydrauliekmotoren, persluchtleidingen en accessoires. Slangen en koppelingen worden in de werkplaats van de Duursma W&O ParkerStore in alle gewenste diameters en lengtes geassembleerd. Dit gebeurt terwijl de klant wacht. Indien nodig, worden de slangen geleverd met certificaat.

Duursma W&O ParkerStore Zwolle is gevestigd op industrieterrein Mars-landen F aan de ringweg van Zwolle(Zuid). Het adres is Voltastraat 5a, 8013 PM Zwolle.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven