Ga naar hoofdinhoud

Meer Harting bij RS Components

RS Components kondigt aan achthonderd nieuwe inter-connectie-producten toe te voegen aan zijn Harting-aanbod. Om dit uitgebreide aanbod te ondersteunen, is een nieuwe microsite ter beschikking. Klanten kunnen zo snel vinden en bestellen wat ze zoeken en krijgen toegang tot ondersteunende technische informatie van de fabrikant.

Aan het aanbod zijn meer dan vijftig industriële HAN-connectoren en een uitgebreid assortiment elektronische connectoren toegevoegd. De nieuwe producten omvatten eveneens talrijke accessoires, zoals polarisatiepennen, modulaire wisselplaten en 10 A- en 16 A-contactdozen.

De nieuwe microsite voor Harting biedt ontwerpingenieurs toegang tot een uitgebreid assortiment industriële en netwerk-connectoren, die voldoen aan de strengste toepassingseisen. Verder omvat het uitgebreide aanbod ook elektronische DIN41612- en D-sub-connectoren. RS biedt ontwerpingenieurs de producten aan die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

De microsite en het uitgebreide aanbod zijn het hoogtepunt van de nauwe samenwerking, waarmee ze de klanten van de juiste productkeuze willen garanderen, ongeacht de eisen van hun ontwerp.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven