Ga naar hoofdinhoud

Meer exposanten op E|DPC en SPS/IPC/Drives

Volgens beursorganisator Mesago hebben zich voor de beide aandrijftechnische evenementen die het bureau dit najaar in Neurenberg (mede) organiseert, meer exposanten aangemeld dan voor de vorige edities in 2012. Voor E|DPC 2013 (Electric Drives Production Conference) hebben zich tot nu toe 46 bedrijven ingeschreven. Op SPS/IPS/Drives 2013 worden ongeveer 1500 exposanten verwacht.

E|DPC (Electric Drives Production Conference) op 29 en 30 oktober is het platform voor productietechnieken, onderdelen en materialen voor elektrische aandrijvingen en andere op inductie gebaseerde toepassingen. Parallel aan de ’s werelds grootste IEEE-conferentie op dit gebied presenteren exposanten uit binnen- en buitenland hun producten en innovaties. De tentoonstelling vindt plaats in hal 10.1 van Messegelände Nürnberg.

Het congres, dat aan zijn derde editie toe is, wordt georganiseerd door de Lehrstuhl für Fertigungsautomatisierung und Produktionssystematik (FAPS) van de Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU). Beide organisatoren mikken op deelname van partijen uit de markten voor duurzame energie, huishoudelijke apparaten, industrie en e-mobiliteit.

Behalve de conferentie bieden tutorials en technische excursies naar bedrijven en onderzoeksinstellingen in de regio de deelnemers de gelegenheid om zich te laten informeren over specifieke aspecten van de productietechnologie van elektrische aandrijvingen. Het voorlopige programma van de conferentie is te vinden op de website van E|DPC.

SPS/IPC/Drives
Met 1.500 nationale en internationale bedrijven is het aantal exposanten aan SPS/IPC/Drives groter dan in 2012 (toen 1458). Bezoekers aan de vakbeurs (26–28 vovember) voor elektrische automatisering, systemen en componenten krijgen daarmee een breder overzicht dan ooit tevoren.

Voor deze beurs is op de Messegelände Nürnberg meer dan 100.000 m2 beschikbaar. Hal 11 bij de ingang ‘Frankenhalle’ is aan de beursvloer toegevoegd en het accent zal hier liggen op software. Hierdoor is het aanbod in twee andere hallen gewijzigd. Door het verplaatsen van de software naar hal 11 zullen in hal 7A alleen sensoren te zien zijn en wordt hal 7 nu geheel gewijd aan besturingen.

Om exposanten en bezoekers aantrekkelijke tariefvoorwaarden bij de reis naar Neurenberg te kunnen bieden, wordt de samenwerking met Deutsche Lufthansa voortgezet. Via een link op de homepage van SPS IPC Drives kunnen direct boekingen worden gemaakt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven