Ga naar hoofdinhoud

LinMotion distributeur elektrische actuators SMC

SMC Pneumatics is een samenwerking aangegaan met lineair specialist LinMotion voor de distributie van haar pakket elektrische actuatoren. LinMotion gaat het complete pakket elektrische actuatoren van SMC Pneumatics distribueren, variërend van de nauwkeurige, door een lineair motor aangedreven LAT3-serie met een bewegingsnauwkeurigheid tot +/- 5 µm, tot de LEY-serie met een workload tot 80 kg.

De LAT3-serie wordt onder andere gebruikt in projecten waarbij hoge nauwkeurigheid nodig is, zoals in de halfgeleiderindustrie. Hierbij valt onder meer te denken aan machines voor de productie van computerchips en aan nauwkeurige pick & place systemen.

De LEY-serie (foto boven) wordt onder meer gebruikt gebruikt in machines waarbij componenten verticaal worden aangeboden, zoals het aanbieden van automotive componenten. In totaal bestaat het pakket uit acht verschillende series met elk hun eigen toepassingsgebied.Een aantal typen uit het programma elektrische actuatoren van SMC Pneumatics: LEP (linksboven), LEYG-D (rechtsboven), LESH (linksonder) en LEFS40 (rechtsonder).

Door de toevoeging van het SMC actuatorprogramma kan LinMotion zijn klanten een passend product leveren voor iedere toepassing. De engineer die een machine ontwikkelt, kan tijd besparen door berekeningen uit handen te geven aan LinMotion. Op basis hiervan kan een gefundeerde productkeuze gemaakt worden.

Behalve het SMC-programma voert LinMotion in het productprogramma reeds NTN-SNR en LME lineaire modules.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven