Ga naar hoofdinhoud

Levering West Control volledig naar Isotron

Het type P6100 is de meest verkochte West regelaar (foto: Isotron).

De verkoop en ondersteuning van de West Control Solutions producten van TMC Instruments uit Zeist wordt per 1 januari 2018 overgedragen aan Isotron Systems in ‘s-Hertogenbosch.

Al in 2007 is Isotron Systems aangesteld als importeur van de totale productgroep van West Control Systems. De rol van TMC Instruments destijds als distributeur is daarbij gecontinueerd. Het bedrijf in Zeist is actief in de procesindustrie met onder andere de verkoop en ondersteuning van de meet- en regelinstrumentatie van bovengenoemde West-producten.

Isotron levert sinds 1976 industriële automatiseringssystemen en componenten aan diverse industriële branches en segmenten. De ervaring en specialistische kennis van het bedrijf wordt vormgegeven door de import en distributie in de Benelux  van sensoren en systemen van onder meer de merken Advantech, BTI, Cognex, Contrinex, Hengstler, M-System, Pizzato, Pro-face, Siko, Unitronics en West/PMA.

Hierbij biedt Isotron advies op basis van specifieke toepassingen en oplossingen met betrekking tot de beoogde en benodigde applicaties van de markt. Ook in het geval van de West-producten is deze expertise aanwezig. De slogan van TMC Instruments, ‘Meten is weten, regelen is beheersen’, zal door Isotron worden gecontinueerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven