Ga naar hoofdinhoud

Kuijpers zet activiteiten Immens voort

Installatiebedrijf P.G. Kuijpers & Zonen zal met ingang van 14 januari de activiteiten van Harry Immens 9000 installaties in Sint Michielsgestel voortzeten. Laatstgenoemde is eerder deze maand failliet verklaard. Kuijpers gaat de activiteiten van Harry Immens 9000 in de toekomst onder haar eigen naam voortzetten. In de tussentijd wordt in de naamvoering een link gelegd naar Harry Immens 9000.

Kuijpers garandeert hiermee de continuïteit van de huidige dienstverlening aan de klanten van Harry Immens 9000 en de werkgelegenheid van dit in 1965 opgerichte familiebedrijf.

Voor Kuijpers (met hoofdvestiging in Helmond) is dit een volgende stap in het leggen van een stevige basis voor de toekomst. Hierin staan focus op klanten en medewerkers en groei in kwaliteit voor het familiebedrijf centraal. De marktsegmenten gezondheidszorg, onderwijs, cultuur & recreatie, bedrijfshuisvesting en industrie blijven belangrijke strategische pijlers.

Het overnemen van de betrokken medewerkers van Harry Immens 9000 is bijzonder: veel technische dienstverleners krimpen in deze tijd in. Kuijpers is volop in gesprek met klanten, partners en medewerkers om dit proces zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Voorop staat continuering van de dienstverlening en tevredenheid van de klanten en medewerkers.

Voor Kuijpers zijn de activiteiten van Harry Immens 9000, dat vooral actief is in de gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfshuisvesting, een aanvulling op de bestaande orderportefeuille.

De bedrijven
Installatiebedrijf Harry Immens 9000 was een modern opgezet installatiebedrijf, gevestigd in Sint-Michielsgestel. Het is in 1965 opgericht door Harry Immens senior en groeide uit tot een middelgroot installatiebedrijf.

Kuijpers is een technisch dienstverlener met 800 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro. De onderneming verzorgt technische installaties in zowel gebouwen als industrie én zorgt voor het onderhoud daarvan. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven