Ga naar hoofdinhoud

Jubileum voor Automation Fair

Op woensdag 16 november is in het McCormick convention center in Chicago (VS) de 20e Rockwell Automation Fair van start gegaan. Op de ‘20th anniversary’ van dit ‘auto-mation and safety event’ van de Amerikaanse fabrikant en meer dan honderd partners worden in twee dagen tussen de tien- en vijftienduizend bezoekers verwacht. Een uur na opening van de beurs is het al dringen geblazen bij de diverse stands.

De de Automation Fair worden bestaande en nieuwe producten gepresenteerd waarbij klanten en gebruikers kennis kunnen nemen van de laatste ontwik-kelingen op het gebied van automatisering, veiligheid, duurzaam produceren en hoe bestaande processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast zijn er ook workshops en technische sessies waarbij in praktijkopstellingen demo’s gegeven worden en klanten uitleg krijgen over de toepassingen van de diverse systemen.

De vorig jaar geïntroduceerde 2.0 release van PlantPAx komt nu ook naar Europa. Het PlantPAx-procesautomatiseringssysteem met de op program-meerbare ControlLogix-PAC gebaseerde oplossing vervangt verouderde DCS besturingssystemen. Met PlantPAx kunnen productieprocessen worden gevisualiseerd en zijn verschillende manieren van monitoren en besturen mogelijk op basis van ‘open resource netwerken’.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven